Κεντρική Basket League Άρης To θέμα του Παλέ και η εμπειρία Καλαϊτζάκη στο All Star Game της Euroleague (pics)

To θέμα του Παλέ και η εμπειρία Καλαϊτζάκη στο All Star Game της Euroleague (pics)

kalaitzakis

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Παλέ όσον αφορά τον Άρη. Είναι γνωστή η διάθεση που υπάρχει από πλευράς συλλόγου για παραχώρηση του ιστορικού γηπέδου και πρόκειται να γίνει το επόμενο διάστημα συνάντηση με την Πολιτεία. Φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο το όλο ζήτημα, αλλά θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι όταν καθίσουν στο τραπέζι οι δύο πλευρές. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης συμμετείχε στο Final Four της Euroleague.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Μια μοναδική εμπειρία έζησε τις προηγούμενες μέρες στη Βιτόρια, στο περιθώριο του Final Four της Euroleague, ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης (με το νούμερο 3 στις φωτογραφίες).

Ο 16χρονος γκαρντ του Άρη συμμετείχε στο «Adidas Next Generation All Star Game U-16» και αγωνίστηκε με την ομάδα επίλεκτων της Ευρώπης κόντρα στην αντίστοιχη της Ασίας. Οι Ευρωπαίοι επικράτησαν των Ασιατών με 97-85 με τον διεθνή με την Εθνική Παίδων παίκτη, να σημειώνει 5 πόντους (1/1 δπ., 1/1 τρ., ενώ είχε ακόμη 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο), παίζοντας 16 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα.

Ο Καλαιτζάκης αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στη διάρκεια της αναμέτρησης που τον κράτησε στον πάγκο. Προπονητής της ομάδας της Ευρώπης ήταν ο Selcuk Ernak της Νταρουσάφακα, ενώ μεταξύ αυτών που μίλησαν στους παίκτες, οι οποίοι διακρίνονται στις ηλικίες αυτές ήταν ο διεθνής Ισπανός, πλέι μέικερ των Utah Jazz, Ricky Rubio.

Ο Καλαϊτζάκης παρακολούθησε και τον μεγάλο τελικό του Final Four, ανάμεσα στην CSKA Moscow και την Anadolu Efes και επιστρέφει από τη Χώρα των Βάσκων γεμάτος εμπειρίες που μπορεί να του φανούν χρήσιμες στο μέλλον”.

Ξεκινούν οι μεταβατικές προπονήσεις

Οπως ενημέρωσε η ΚΑΕ… “πρόγραμμα μεταβατικών προπονήσεων, συνολικής διάρκειας οκτώ εβδομάδων, αρχίζει από σήμερα (20/05) στο «Nick Galis Hall», υπό την επίβλεψη των προπονητών του ΑΡΗ, Δημήτρη Νικολαΐδη, Σάββα Καμπερίδη, Βαγγέλη Σπυρίδη, καθώς και του γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγου. Δυο θα είναι τα βασικά σημεία, στα οποία θα επικεντρωθεί το πρόγραμμα: α) Έμφαση στην ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη και β) Προπόνηση φυσικής κατάστασης.

Στις προπονήσεις θα πάρουν μέρος οι εξής καλαθοσφαιριστές: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Γιάννης Σιδηροηλίας και Christ Wamba”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…