Κεντρική Διεθνή Σφαιρόπουλος:”Στην Ελλάδα το παιχνίδι θα είχε κατακυρωθεί υπέρ του φιλοξενούμενου”

Σφαιρόπουλος:”Στην Ελλάδα το παιχνίδι θα είχε κατακυρωθεί υπέρ του φιλοξενούμενου”

sfairopoulos

Στις απαράδεκτες συνθήκες που επικράτησαν στο εκτός έδρας παιχνίδι της Μακάμπι με την Χάποελ Τελ Αβίβ, που αποκορύφωμα τους ήταν να χτυπηθεί ο φυσιοθεραπευτής της “ομάδας του λαού” αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε δηλώσεις του για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς συνέκρινε το περιστατικό με την περίπτωση που γινόταν κάτι ανάλογο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, λέγοντας ότι εδώ το παιχνίδι θα είχε διακοπή από τους διαιτητές και θα έπαιρναν την νίκη στα χαρτιά οι φιλοξενούμενοι με σκορ 20-0.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Όταν πας να δώσεις ένα παιχνίδι, οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Θα πρέπει να αφήνουμε τους παίκτες να αγωνίζονται και να τους προστατεύουμε μέχρι να ολοκληρωθεί το ματς. Αλλά, κάτι τέτοιο δεν έγινε στο παιχνίδι με τη Χάποελ. Εάν πας να παίξεις κάπου και σκέφτεσαι ότι θα σε προκαλέσουν, θα σε φτύσουν και θα σε χτυπήσουν οι οπαδοί, τότε δεν μπορείς να μιλάς για αθλητισμό και μπάσκετ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, εάν γινόταν αυτό στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, τότε οι διαιτητές θα είχαν σταματήσει το παιχνίδι, θα είχαν στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια και το ματς θα κατακυρωνόταν υπέρ των φιλοξενούμενων με σκορ 0-20. Δεν μπορείς να χτυπάς κάποιον και αν τραυματιστεί άνθρωπος της ομάδας, τότε το ματς διακόπτεται αμέσως. 

Δεν μπορώ να προτείνω εγώ κάτι στη Μακάμπι, η ομάδα αποφασίζει για μένα και για όλους μας. Μπορεί να μιλήσουμε όλοι μαζί, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στην ιδιοκτησία και εμείς θα την στηρίξουμε. Είμαστε μία οικογένεια και είμαστε όλοι μαζί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…