Κεντρική Διεθνή Σφαιρόπουλος:”Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα”

Σφαιρόπουλος:”Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα”

sfairopoulos

Η Μακάμπι σκούπισε την Χάποελ Τελ Αβίβ στα προημιτελικά της λίγκας στο Ισραήλ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εκφράζει την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών του.

Παράλληλα, τόνισε ότι με το 3-0, η ομάδα του θα έχει την δυνατότητα να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί καλύτερα για το φάιναλ φορ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι θα μπουν επιθετικά, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε δυνατή άμυνα. Παίξαμε καλά και στην επίθεση και κάναμε το παιχνίδι εύκολο για εμάς. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι γιατί η άμυνα είναι αυτή που κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια.

Έχουμε καιρό να ξεκουραστούμε αλλά παράλληλα θα ετοιμαστούμε για το Final 4. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για τις νίκες αλλά και για τον τρόπο που έπαιξαν στη διάρκεια της σειράς. Παίξαμε τρία ματς και δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Είχαμε κίνητρο και ήμασταν συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε τη σειρά. Αυτός ο συνδυασμός μας οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας 12 ημέρες. Θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…