Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σχίζας:”Να τελειώσουμε τη σεζόν όπως πρέπει”

Σχίζας:”Να τελειώσουμε τη σεζόν όπως πρέπει”

sxizas paok

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ο Σταύρος Σχίζας γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του, δήλωσε αισιόδοξος ότι οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από το Περιστέρι, ενώ αναφερόμενος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε έκπληκτος με τις εμφανίσεις τους τα πλέι οφ του NBA.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Έχουν περάσει τέσσερις εβδομάδες από την επέμβασή μου στον ώμο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της αποθεραπείας μου. Τις επόμενες μέρες θα αρχίζω τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης με λάστιχα και γενικά θεωρώ ότι σύντομα θα είμαι σε θέση να πιάσω και μπάλα.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Έχουμε προβλήματα, καθώς έχουν μείνει λίγοι παίκτες, αλλά έχω δει την προετοιμασία της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Περιστέρι.

Γενικά, να είστε σίγουροι ότι όλοι στην ομάδα θέλουμε να τελειώσει τη σεζόν όπως πρέπει, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και τα playoffs.

Τις τελευταίες εβδομάδες, που έχω πολύ ελεύθερο χρόνο λόγω του τραυματισμού μου, έχω δει πολλούς αγώνες από τα playoffs του ΝΒΑ. Όπως οι περισσότεροι, έτσι κι εγώ, μένω έκπληκτος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις! Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια ο Γιάννης θα συγκρίνεται με τους κορυφαίους που έχουν παίξει ποτέ το άθλημα!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …