Κεντρική A2 Σαμόλης: “Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια μείναμε στην Α2”
A2

Σαμόλης: “Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια μείναμε στην Α2”

Ο Κόροιβος πανηγύρισε την παραμονή του στην Basket League, με τον Σπύρο Σαμόλη να κάνει σπουδαία δουλειά στους τελευταίους 2,5 μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Αμαλιάδας και να αναφέρεται σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Από τα στατιστικά και μόνο αποδεικνύεται ότι η ομάδα είχε την υπέροχη στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και απλώς κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος έδωσαν το δικαίωμα στο Μαρούσι να μειώσει τη διαφορά από τα επίπεδα που ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ήμασταν, όμως, καλύτεροι συνολικά και δίκαια κατακτήσαμε τη νίκη και το στόχο της παραμονής. Πιστεύω πως η ομάδα είχε σε όλη αυτή τη σειρά τη συγκέντρωση και την ομοψυχία που χρειάζεται σε τέτοια ματς.

Τους τελευταίους δυόμισι μήνες αυτό που έχουμε πετύχει σαν ομάδα είναι πάρα πολύ σπουδαίο, έστω κι αν πολλές φορές δεν είχαμε το χρόνο και την πολυτέλεια να το αντιληφθούμε καν λόγω της πίεσης και της δύσκολης θέσης στην οποία ήταν η ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους, στη διοίκηση για τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει για τον Κόροιβο όλα αυτά τα χρόνια, στους παίχτες μου που δούλεψαν πολύ σκληρά και στον κόσμο που τον τελευταίο καιρό τον νιώσαμε δίπλα μας να μας δίνει τη δύναμη που είχαμε ανάγκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Ελευθερούπολη: Ανανέωσε ο Σταμπούλης

Ο Γιάννης Σταμπουλής  θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Γ.Σ. Ελευθερούπουλης, πο…