Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Το Περιστέρι έδωσε μία νέα πρόταση στο ελληνικό μπάσκετ”

“Το Περιστέρι έδωσε μία νέα πρόταση στο ελληνικό μπάσκετ”

argyris pedoulakis

Ο Αργύρης Πεδουλάκης οδήγησε το Περιστέρι μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός πριν τους αγώνες με τους πράσινους ανάφερε ότι το Περιστέρι έδωσε μία νέα πρόταση στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Θα είναι σαν ένα… καλοκαιρινό φροντιστήριο μετά από δύσκολη χρονιά. Έχουμε να παίξουμε με έναν αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκας. Θέλουμε να είμαστε ομάδα, αξιοσέβαστη και κάθε στιγμή να προσπαθούμε. Το Περιστέρι έδωσε νέα πρόταση στο ελληνικό μπάσκετ. Οι παρέες, αν δουλεύουν πολύ και έχουν ανθρώπινες σχέσεις κάτι μπορούν να κάνουν. Και ο Προμηθέας και το Περιστέρι έχουν δώσει έμφαση στην παραγωγική διαδικασία. Το ελληνικό μπάσκετ πάει πολύ καλά. Το ελληνικό μπάσκετ είναι στην παραγωγική διαδικασία. Οι 3 μεγάλοι έχουν επενδύσει. Πολλά παιδιά από το δημοτικό πήγαν… Πανεπιστήμιο.

Πολλές ομάδες δεν έδωσαν έμφαση στην παραγωγική διαδικασία. Όλοι στο γήπεδο έρχονται να δουν τους παίκτες, ούτε τους παράγοντες, ούτε τους προπονητές. Το θεωρώ σημαντικό πως είμαστε σε καλό δρόμο και όταν θα γίνει η πρόταση σε πολλές ομάδες, θα απολαύσουμε και τους καρπούς για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Με 500 χιλιάδες δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι διαφορετικά τα μεγέθη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…