Κεντρική NBA “Πρέπει να συνεχίσω να πιέζω τον εαυτό μου” (vid)
NBA

“Πρέπει να συνεχίσω να πιέζω τον εαυτό μου” (vid)

joel embid sixers nets

Ο Εμπίντ τελείωσε με double-double (17 πόντους και 12 ριμπάουντ) τον αγώνα απέναντι στους Ράπτορς και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

“Μπαίνοντας στο παιχνίδι και ξέροντας ότι ήταν μια do or die κατάσταση, ήξερα ότι έπρεπε να έχω σωστή ψυχολογία. Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να φροντίσω όλες τις μικρές λεπτομέρειες και όλα θα ακολουθούσαν. Είναι τα playoffs, πρέπει να παίξω. Αν χρειαζόταν να παίξω 45 λεπτά και να πιέσω τον εαυτό μου, αυτό θα έκανα. Αν αυτό χρειάζεται για να κερδίσουμε, αν η παρουσία μου στο παρκέ είναι αναγκαία, πρέπει να είμαι εκεί.

Δεν πειράζει αν χρειαστεί όλο το παιχνίδι, είμαι ΟΚ με αυτό. Πρέπει να συνεχίσω να πιέζω τον εαυτό μου και στο Game 7. Θα είμαι στο παρκέ και σκοπεύω να είμαι έτοιμος για όλα. Αν πρέπει να παίξω όλο το παιχνίδι. Tο μπάσκετ είναι διασκέδαση. Καταλαβαίνω ότι είναι το Game 7, αλλά πρέπει να παλέψουμε, όπως σήμερα. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο”.

O Σίμονς είπε: “Είναι δύναμη ο Εμπίντ. Τραβά την προσοχή και φτιάχνουμε εμείς παιχνίδι. Τα πηγαίνει καλά τηρούμενων των συνθηκών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…