Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πράσινο” το μέλλον του Τόμας

“Πράσινο” το μέλλον του Τόμας

deshaun thomas peristeri panathinaikos

Ο ΝτεΣόν Τόμας ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του Παναθηναϊκού και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Οι “πράσινοι” έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τον Αμερικανό φόργουορντ και είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά μαζί.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε ότι του αρέσει στον Παναθηναϊκό και θα ήθελε να μείνει. “Το να παίξω στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι που με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου και ο κόουτς Πιτίνο πίστεψε στα όσα μπορώ να κάνω. Μου αρέσει εδώ και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Προσωπικά μου αρέσει πολύ εδώ και θα ήθελα να μείνω. Ο ουρανός είναι το ταβάνι για μένα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα “Πράσινη”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα playoffs της Basket League: “Υπάρχουν καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ, το Περιστέρι, ο Προμηθέας… Κάτι που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι. Σίγουρα θα θέλαμε τον Ολυμπιακό που είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Είναι διαφορετικό και για τους οπαδούς μας, θα το χαίρονταν περισσότερο και θα μιλούσαν όλοι γι’ αυτό. Θα ήταν καλό να τον είχαμε στα playoffs, αλλά δεν έπαιξαν ποτέ, οπότε προχωράμε μπροστά.

Σίγουρα νιώθουμε φαβορί. Θέλουμε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Νιώθω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θεωρώ ότι το αξίζουμε. Είναι υπέροχα που παίζουμε και πάλι. Μας απομένουν πέντε νίκες για το πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…