Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Όποια ομάδα δεν κατέβει, να υποβιβαστεί”

“Όποια ομάδα δεν κατέβει, να υποβιβαστεί”

Ευρωλίγκα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τον λόγο στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ και ανέφερε να μην γίνει αναδιάρθρωση αν κάποια ομάδα δεν κατέβει στα playoffs του πρωταθλήματος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν χρειάζεται να γίνει, καθώς θα υποβιβαστεί η ομάδα που δεν θα κατέβει και θα μείνει στην κατηγορία το Λαύριο.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί βρισκόμαστε εδώ. Άλλα είχαμε πει στην προηγούμενη κουβέντα μας. Στον φάκελο που μας έχετε αφήσει δεν υπάρχει μέσα το θέμα της βίας. Μιλάω για τις τιμωρίες. Υπάρχει μια ομάδα που παρανομεί από τις 13 Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή κύρωση. Ήρθαμε να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Συμφωνήσαμε συναισθηματικά για το Λαύριο. Αν όμως το Λαύριο έρθει προτελευταίο, γιατί να υπάρξει αναδιάρθρωση, αφού υπάρχει μια ομάδα που στα πλέι οφ μπορεί να μην κατέβει. Αν δεν κατέβει, υποβιβάζεται και μετά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Δεν είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Αν μια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ, υποβιβάζεται μαζί με τον Κολοσσό που είναι τελευταίος. Έτσι, τελειώνει το θέμα της αναδιάρθρωσης”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε τον λόγο και απάντησε: “Έχουμε καταθέσει πρόταση συγκεκριμένη για το θέμα της βίας. Είμαστε η μόνη ομάδα που το έχει κάνει. Αυτά που λες δεν υπάρχουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…