Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Όλοι σκεφτόμαστε την κατάκτηση του τίτλου”

“Όλοι σκεφτόμαστε την κατάκτηση του τίτλου”

itoudis

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο και όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης όλοι σκέφτονται την κατάκτηση του τίτλου. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι δεν υπάρχουν μυστικά στο Final Four και τόνισε ότι πρέπει να παίξουν το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά:

“Μακάρι να υπήρχαν μυστικά για να τα έχουμε εγώ και οι παίκτες μου και να μην τα αποκαλύψουμε. Πρέπει να είσαι αποφασιστικός, να παλεύεις. Όλοι έχουμε παίξει μεταξύ μας από δύο φορές και έχουμε εμπειρία. Απλά πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι”.

Για το αν έχει στο μυαλό του κάτι ξεχωριστό όταν κατακτήσει το τρόπαιο: “Δεν υπάρχουν σχέδια για το αν θα κερδίσουμε κάτι, μόνο για την επόμενη προπόνηση. Ολοι σκεφτόμαστε την κατάκτηση. Κοιτάξουμε την κάθε κατάσταση όταν προκύπτει αυτή”.

Ο Κάιλ Χάινς δήλωσε από την πλευρά του:

“Όλοι εδώ παλεύουμε για αυτή την ευκαιρία να βρεθούμε σε Final Four. Η ένταση που έχεις και η αγάπη για το μπάσκετ όλο και μεγαλώνει σε ένα Final Four. Ο κόουτς μίλησε για αποφασιστικότητα. Όλοι έχουμε κάνει τις θυσίες μας για να είμαστε εδώ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ”.

Για τους αντίπαλους ψηλούς στην Euroleague: “Δεν νομίζω να πάρω πόντους μέσα στη νύχτα. Όλη μου τη ζωή είχα αυτό το ύψος. Δεν θα αλλάξω κάτι θα πάω με την ίδια προσέγγιση, ό,τι κι αν γίνει στον ημιτελικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

EuroLeague: Οι ημέρες και ώρες των Game 3 και 4 στα play off

Αναλυτικά οι ημέρες και οι ώρες των Game 3 και 4 στα play off της Euroleague. Γνωστό έγινε…