Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Ο Καράμπελας βοήθησε την ομάδα να απεγκλωβιστεί”

“Ο Καράμπελας βοήθησε την ομάδα να απεγκλωβιστεί”

argyris pedoulakis

Το Περιστέρι δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει μία μεγάλη νίκη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε μετά το ματς στον Ζώη Καράμπελα, ενώ σημείωσε ότι η πρόκριση στην τετράδα αποτυπώνει την προσπάθεια του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα ματς με πολύ στρεσογόνες καταστάσεις, ιδιαίτερα από την πλευρά μας. Αναμενόμενο. Νομίζω πως αυτό που μας κράτησε ήταν η συγκέντρωση μας στην άμυνα, είχε “στραβώσει” στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι για μας, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν γυρίζαμε την μπάλα, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και έμοιαζε σαν να μπαίναμε για πρώτη φορά στο γήπεδο. Γι’ αυτό φταίει και η αδρεναλίνη που μας θόλωσε το μυαλό.

Νομίζω πως σε εκείνο το σημείο ο μικρός (σ.σ. ο Ζώης Καράμπελας) βοήθησε την ομάδα να απεγκλωβιστεί και να βρει καλές αποφάσεις και στο τέλος να κερδίσουμε. Μπήκαμε στην τετράδα, επίτευγμα που αποτυπώνει μια προσπάθεια ετών του συλλόγου. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος με όνειρα να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα είναι σεβάσμια απ’ όλους τους αντιπάλους και θεωρώ πως καθ΄όλη την χρονιά, τα καταφέραμε. Και με τις νίκες που κάναμε, και επί μεγάλων αντιπάλων αλλά και στα “πρέπει”, ειδικά στα τελευταία, ήμασταν εκεί.

Συνεχίζουμε και το ζητούμενο τώρα είναι να μην θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Με το ίδιο σκεπτικό μας να μπορέσουμε να δυναμώσουμε τον ελληνικό κορμό κι αυτό θα μας κάνει δυνατότερους τα επόμενα χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…