Κεντρική NBA “Ο Γιόκιτς είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα”
NBA

“Ο Γιόκιτς είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα”

nicola jokic nuggets blaizers

Ο Νίκολα Γιόκιτς εντυπωσιάζει στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, αλλά πριν πάει στις ΗΠΑ θα μπορούσε να είχε αλλάξει η ιστορία, καθώς φαίνεται ότι είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έκανε γνωστή τη συμφωνία με τους “μπλαουγκράνα”, αλλά σημείωσε ότι μία ατυχία ακύρωσε τη συμφωνία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο περιοδικό Nedeljnik:

“Καταρχάς είμαι χαρούμενος που είχε έρθει στη Μέγκα Μπεμάξ και είμαι πεπεισμένος ότι εάν ο Νίκολα δεν είχε έρθει στην ομάδα, τότε η καριέρα του θα ήταν εντελώς διαφορετική. Απλά, του πήρε λίγο χρόνο για να δείξει το πραγματικό του ταλέντο και αυτό τον χρόνο δεν θα τον είχε σε άλλες ομάδες. Μετά, καταλάβαμε ότι θα έπρεπε να περάσει λίγο καιρό στην Ευρώπη και στη συνέχεια να δοκιμάσει στο ΝΒΑ.

Είχε υπάρξει μία συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Όμως, προέκυψε μία ατυχία, η οποία στη συνέχεια αποδείχθηκε η καλύτερη που θα μπορούσε να του τύχει. Η ατυχία του έγινε στο τελευταίο του ματς πριν υπογράψει, όπου αγωνίστηκε μπροστά στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι στη συνέχεια αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να ακυρώσουν τη συμφωνία! Έπειτα, ανέλαβε πόστο στους Νάγκετς ο Αρτούρας Καρνισόβας και ήταν πιο εύκολη η μετακίνησή του από τη Μέγκα στο ΝΒΑ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…