Κεντρική Γ' Εθνική “Ήμασταν οικογένεια”

“Ήμασταν οικογένεια”

ofi

Ο ΟΦΗ επικράτησε την τελευταία αγωνιστική της ΚΑΠ και πανηγύρισε την άνοδο της στη Β΄Εθνική Κατηγορία. Η προπονητής της κρητικής ομάδας, Βασίλης Ράλλης, τόνισε μετά το ματς ότι το μυστικό της φετινής ομάδας ήταν ότι ήταν πραγματική οικογένεια.

Αναλυτικά:

Βασίλης Ράλλης: “Πανηγυρίζουμε την άνοδο και εύχομαι και τα επόμενα χρόνια να είναι ανάλογα με τα μεγαλεία του ΟΦ.Η. Το μεγάλο μυστικό του φετινού πρωταθλήματος είναι ότι τα παιδιά έρχονταν στις προπονήσεις και το ευχαριστιόνταν. Όλη η ομάδα ήμασταν μια οικογένεια και είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με μια διοίκηση που ήταν δίπλα μας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Νιώθω υπερήφανος για όλα τα παιδιά και εύχομαι να γιορτάζουμε μια άνοδο κάθε χρόνο. Η νέα σεζόν μας βρίσκει πανάξια ένα σκαλοπάτι πιο πάνω”.

Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου: “Έχουμε βάλει υγιείς βάσεις γιατί είμαστε τυχεροί που είχαμε μαζί μας μια νέα διοίκηση που είναι γεμάτη υγεία και δεν έλειψε τίποτα και από κανέναν. Ο Ο.Φ.Η. έχει πάρει τον δρόμο του και είμαι σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα για την ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…