Κεντρική Basket League Χολαργός “Γελάει όλη η κοινωνία με την πάρτη μας”

“Γελάει όλη η κοινωνία με την πάρτη μας”

ΠΑΟΚ

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν έκρυψε τα λόγια του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό. Ο προπονητής του Χολαργού μετά το πρώτο ματς με την ΑΕΚ τόνισε ότι όλη η κοινωνία γελάει με την πάρτη μας.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους παίκτες μου. Παρά το ότι από την αρχή η ΑΕΚ είχε σταθερά το προβάδισμα και καλύτερη εικόνα, δείξαμε σκουριασμένοι από τη διακοπή. Χάσαμε αρκετά εύκολα καλάθια. Αντιμετωπίσαμε όμως με τη σωστή νοοτροπία τον αγώνα. Ήμαστε χαλαροί, μπήκαμε για να διασκεδάσουμε. Είχαμε καλή νοοτροπία. Περάσαμε καλά σήμερα κι αυτό ήταν το ζητούμενο.

Έχουμε φτάσει στο τέλος κι αυτό που θέλουμε είναι περάσουμε τα πλέι οφ ευχάριστα μεταξύ μας και αδιαφορώντας για τους παράγοντες τριγύρω. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος και η ανταμοιβή μας ήταν τα πλέι οφ. Άρα πρέπει να ευχαριστηθούμε τη διαδικασία. Οι περισσότεροι παίκτες μας και κυρίως οι ξένοι μας κοιτούν σαν εξωγήινα όντα με όλα αυτά που συμβαίνουν. Έχουμε ακόμα άλλες δύο προπονήσεις στο δικό μας μοτίβο και θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε την Τετάρτη, να το ευχαριστηθούμε εμείς για την πάρτη μας και θα δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια για μας.

Εκτός από τη μεγάλη διακοπή του ενός μηνός το χειμώνα, ακολούθησε άλλη μια μεγάλη διακοπή που περιμέναμε τον Παναθηναϊκό και μετά τα γνωστά. Δεν έχω ξαναπαίξει φιλικό στις 15 Μαιου, γιατί αυτή την περίοδο τα φιλικά είναι επικίνδυνα. Παίξαμε την Τετάρτη ένα φιλικό με την Ήφαιστο, όπου η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Στην προπόνηση της Πέμπτης εγώ ο αφελής πήγα να μιλήσω για μπάσκετ. Με κοιτά ο Αγκμπελέζε και μου είπε: “Τι μας λες; Εδώ είμαστε σε ένα τσίρκο”! Αυτό μου είπε ακριβώς, για να μη νομίζετε ότι μας παίρνουν στα σοβαρά. Δεν υπάρχει κανένα πρωτάθλημα. Γελάει όλη η κοινωνία με την πάρτη μας. Δεν μπορώ να σας πω τι μηνύματα έρχονται. Μέχρι και ο συμπαθής Μπέινς μετά από ενάμιση χρόνο μου έστειλε μήνυμα και γελούσε. Γι’ αυτό είπαμε να περάσουμε καλά, ώστε όταν οι παίκτες φύγουν από εδώ να πουν ότι πέρασαν καλά και βελτιώθηκαν. Αναρωτιέμαι, εμείς που θα βγούμε στην πιάτσα το καλοκαίρι, τι θα τους πούμε; Τους άλλους δεν βλέπω να ασχολούνται με αυτό.

Απορώ. Έχουν στερέψει τα λόγια, Εκεί που νομίζεις ότι έχεις πιάσει πάτο, ρίχνεις μια τσεκουριά στο βαρέλι και βλέπεις ότι υπάρχει και πιο κάτω. Τα λένε όλοι, άλλα δεν νομίζω ότι ασχολείται κανείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…