Κεντρική Διεθνή “Ελπίζω να έκανα αυτό που έκανε και ο Μάλκοβιτς με τη Λιμόζ”

“Ελπίζω να έκανα αυτό που έκανε και ο Μάλκοβιτς με τη Λιμόζ”

Τζόρτζεβιτς

Η Βίρτους Μπολόνια θα διεκδικήσει το πρώτο της Basketball Champions League, καθώς προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, τόνισε μετά το ματς ότι ελπίζει να έκανε αυτό που έκανε ο Μάλκοβιτς στη Λιμόζ.

Αναλυτικά:

“Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτος. Ο Πάντερ είναι ένας πολυ εργατικός παίκτης και προσωπικά απολαμβάνω το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ, ότι βρίσκομαι εδώ και δουλεύω με όλα τα παιδιά. Χαμογελάω γιατί από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι με δεδομένο ότι είμαστε εδώ, πρέπει να χαμογελάμε.

Από εκεί και πέρα, πολλά πράγματα ωραία μπορούν να συμβούν.
Ο Κράβιτς είναι ταπεινός, πολύ καλός άνθρωπος που δουλεύει πολύ σκληρά. Ηταν πάντα υποτιμημένος. Στο γήπεδο πρέπει να είσαι κακός! Αυτό του λείπει. Πριν από 6 χρόνια του έδωσα την ευκαιρία να παίξει στην Εθνική ομάδα και μέσω αυτού έστειλα το μήνυμα ότι όποιος δουλεύει σκληρά θα ανταμειφθεί. Σήμερα και γενικά φέτος μας έχει δώσει πολλά ποιοτικά λεπτά. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες του είναι ευτυχείς να συνεργάζονται μαζί του. Πιστεύω ότι προετοιμάσαμε καλά την ομάδα σε πνευματικό επίπεδο. Κάνεις κάποια πράγματα, στόχος σου είναι να τους κάνεις να αισθανθούν ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες που υπάρχουν. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι!

Σε παιχνίδια όπως αυτό δεν μπορείς να κοιτάς ένα δεκάλεπτο μόνο. Γίνονται πολλά πράγματα σε ένα ματς. Οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί του ξέρουν τι διδάσκω κάθε μέρα. Η άμυνα είναι αυτή που θα σου δώσει πρωταθλήματα, και η επίθεση νίκες.

Ελπίζω να έκανα αυτό που έκανε και ο Μάλκοβιτς με τη Λιμόζ σήμερα. Είναι ένας θαυμάσιος κόουτς. Δεν μπορείς σε κάθε ματς να παίζεις το ίδιο. Κάποιες φορές και το πιστεύω ακράδαντα, το λιγότερο είναι το περισσότερο (less is more)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…