Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν σημαίνει τίποτα το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ”

“Δεν σημαίνει τίποτα το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ”

dusan sakota aek xolargos 1

Ντούσαν Σάκοτα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι με τον Χολαργό και οδήγησε την ομάδα του στα ημιτελικά της Basket League. Η ΑΕΚ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά όπως σημείωσε ο αρχηγός της Ένωσης δεν σημαίνει τίποτα.

Αναλυτικά:

“Έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αλλά στα πλέι οφ δεν σημαίνει τίποτα. Αν το σκέφτεσαι, θα το χάσεις. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία και το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι το πρώτο ματς με τον Προμηθέα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι”.

“Η δική μου γνώμη είναι πως κάθε πρωτάθλημα έχει σαν στόχο να προωθήσει τους παίκτες της χώρας. Η ποιότητα του πρωταθλήματος προωθεί τους παίκτες. Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι πολλές φορές. Είναι πάντα η ίδια ιστορία. Ο καθένας αντιλαμβάνεται το πρόβλημα με διαφορετικό τρόπο. Από τη μία η ποιότητα έχει αυξηθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το καλύτερο δείγμα μπορούμε να το δούμε στα παράθυρα. Η Εθνική βρέθηκε σε μια δύσκολη περίοδο, παίζοντας το μέλλον της. Εάν δεν έπαιρνε πρόκριση ο Έλληνας δεν θα έβλεπε την ομάδα του για δύο χρόνια. Αυτό δείχνει το τι έβγαλε η Ελλάδα. Αυξάνοντας την ποιότητα του πρωταθλήματος, αυξάνεται και η πίεση. Οι προπονητές κάπου εκεί χάνουν και τον αρχικό στόχο. Με την ευκαιρία θεωρώ πως ο κόουτς Μπάνκι έκανε καταπληκτική δουλειά σε μια πολύ… δύσκολη ομάδα να το πράξεις αυτό. Η ΑΕΚ έχει απίστευτη πίεση για το αποτέλεσμα και τα μικρά παιδιά της ομάδας βοήθησαν πολύ την ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο του πρωταθλήματος. Κράτησαν την ομάδα όρθια και κάναμε σερί 10 νικών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…