Κεντρική Διεθνή “Αν πάρουμε το τρόπαιο, θα πάμε στην Ίμπιζα”

“Αν πάρουμε το τρόπαιο, θα πάμε στην Ίμπιζα”

Αταμάν

Η Αναντολού Εφές προκρίθηκε σε Final Four ύστερα από αρκετά χρόνια και από ότι φαίνεται έχει υψηλές βλέψεις. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου της τελικής φάσης ανέφερε ότι αν πάρουν το τρόπαιο τότε θα πάνε όλοι μαζί στην Ίμπιζα.

Αναλυτικά:

“Απολαύσαμε αυτή τη σεζόν όλοι μας, βελτιωθήκαμε πολύ. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θα παίξω ενάντια στον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών στη διοργάνωση, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε σε εμάς.

Όταν έχεις δίπλα σου τέτοιους προπονητές νιώθεις ωραία. Βλέπω τον Ομπράντοβιτς εδώ κι έξι χρόνια στην Τουρκία, οπότε είμαι συνηθισμένος. Εκπροσωπούμε την χώρα μας κι είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτό, δύο ομάδες σε Final 4! Εκπροσωπώ το σύλλογο και το τούρκικο μπάσκετ κι είμαι χαρούμενος”.

Για το αν κατακτήσει την Euroleague, τι θα κάνει: “Την Δευτέρα θα πάμε στην Ίμπιζα και μετά θα επιστρέψουμε στην Τουρκία για το πρωτάθλημα!”.

Για το αν θα «τουιτάρει» για νίκη επί της Φενέρ, όπως είχε κάνει και με την Μπαρτσελόνα πριν τη σειρά: “Αν νιώθω αύριο ότι θα κερδίσουμε το ματς, μην διστάσετε να πιστέψετε πως θα γράψω στο τουίτερ ότι θα κερδίσουμε, αλλά περιμένετε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…