Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ψαρράκης: “Αλλοίωση πρωταθλήματος”

Ψαρράκης: “Αλλοίωση πρωταθλήματος”

psarrakispsarakis

Το Λαύριο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη νίκη στα χαρτιά της Κύμης θέλει νίκη κόντρα στον Ήφαιστο και ήττα του Ρεθύμνου για να μείνει στην κατηγορία. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι αυτό ήταν αλλοίωση πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

“Εμείς είμαστε στεναχωρημένοι. Όλο αυτό δεν έχει σχέση με εμάς ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα. Όμως, θιγόμαστε άμεσα. Μας δημιουργεί εκνευρισμό αυτό. Πληροφορηθήκαμε τις εξελίξεις. Μιλήσαμε με τον ΕΣΑΚΕ. Ζητήσαμε αναβολή της αγωνιστικής. Μου εξήγησαν ότι αυτό δεν γίνεται από τον ΕΣΑΚΕ, αλλά με εντολή του Υφυπουργού. Δεν ξέρω τις διαδικασίες. Πρέπει να υπήρξε επαφή με τον Υφυπουργό. Δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Μετά προτείναμε να γίνει συμφωνία όλων των ομάδων για αναβολή των τριών αγώνων, που υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τα άλλα ματς είναι διαδικαστικά. Περιμένουμε. Δεν έχω καμία απάντηση ακόμα. Δεν ζήτησα αναβολή μόνο του δικού μας αγώνα, υπάρχουν κι άλλοι”.

Για αυτά που σκέφτεται και το πώς νιώθει: «Είναι μια κατάσταση λυπηρή. Δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Υποβαθμίζουμε εμείς οι ίδιοι το προϊόν μας. Είμαι στεναχωρημένος. Το πρωί είχα αγωνία. Το αν θα μείνω στην κατηγορία δεν εξαρτάται πλέον από εμένα. Τι να κάνω; Δεν ξέρω τι να πω. Δεν αφορά εμάς το τι συμβαίνει με τους άλλους. Δεν το προκαλέσαμε εμείς. Ίσα ίσα προσπαθήσαμε να το λύσουμε στις συζητήσεις του ΕΣΑΚΕ. Βρισκόμαστε σε μια άσχημη θέση. Εμείς θα παίξουμε, πρέπει να κερδίσουμε, ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο”.

Για τις προθέσεις του Λαυρίου, σε περίπτωση που πέσει στην Α2: “Θεωρώ πως αυτή η κατάσταση είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δίκιο μας με οποιοδήποτε μέσο υπάρχει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…