Κεντρική Elite League Προμηθέας – Ιωνικός Νικαίας 83-85

Προμηθέας – Ιωνικός Νικαίας 83-85

ionikos nikaias

Ο Ιωνικός Νικαίας έδειξε τα… δόντια του. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα, έχοντας τη ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στη Basket League, επικράτησε του Προμηθέα με 85-83 στην Πάτρα, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, το οποίο έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Πατρινών για τα πλέι οφ.

Οι Νικαιώτες, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, κατάφεραν να πάρουν έστω και σε φιλικό παιχνίδι μία σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσουν σε επίσημους αγώνες τη νέα σεζόν.

“Ο Ιωνικός Nικαίας BC Affidea Greece ευχαριστεί την ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών για την τιμητική πρόσκληση διεξαγωγής του σημερινού φιλικού αγώνα και την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας κατά την παραμονή της στη πόλη της Πάτρας – μια όμορφη ολοκλήρωση μιας υπέροχης μπασκετικής χρονιάς.

Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν τον αθλητισμό και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε σε μελλοντικό χρόνο”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ιωνικού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…