Κεντρική Β' Εθνική Πέρασαν από εργομετρικά τεστ οι Ακαδημίες του Πανερυθραϊκού (pics)

Πέρασαν από εργομετρικά τεστ οι Ακαδημίες του Πανερυθραϊκού (pics)

61255572 2314852851894147 8321049744981884928 o

Ο Πανερυθραϊκός ρίχνει μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες του και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τις λειτουργεί. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας προχώρησε σ΄ακόμη μία κίνηση, που έχει στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών. Συγκεκριμένα, οι αθλητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Αναλυτικά:

“Ακόμη μία πρωτοβουλία, ακόμη μία δράση με γνώμονα την ολοένα μεγαλύτερη πρόοδο και εξέλιξη των παιδιών μας από τον Πανερυθραϊκό, καθώς σε μία κίνηση πρωτοποριακή, οι αθλητές των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου πέρασαν από εργομετρικά τεστ!

Μάλιστα, επιδίωξή μας είναι η καθιέρωση των εργομετρικών κάθε χρόνο, προκειμένου να εξάγουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένα και επιστημονικά συμπεράσματα για την εξέλιξη (σωματική & αγωνιστική) των αθλητών μας και να δουλεύουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση και στόχευση πάνω στα αποτελέσματα.

Η εργομετρική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Προπονητικό Κλειστό Γυμναστήριο “Φώτης Βαρδαξής”, στην Ερυθραία, με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τα παιδιά μας, καθώς περίπου 130 αθλητές από όλα τα Τμήματά μας έλαβαν μέρος, σε μία πρωτόγνωρη γι’ αυτούς εμπειρία/δοκιμασία.

Οι μετρήσεις και η οργάνωση της εργομετρικής διαδικασίας έγινε υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του Εργομετρικού Κέντρου LIFE ERGO, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο εργομετρικού έργου Νίκο Δρακογιαννόπουλο, τον κόουτς Δημήτρη Χουχουλή και τη συμμετοχή όλου του προπονητικού τιμ των Ακαδημιών του Πανερυθραϊκού.

Πλέον, τα εργομετρικά τεστ έχουν μπει στο δεύτερο κύκλο τους, με τα στοιχεία που προέκυψαν από τις εργομετρικές μετρήσεις να τίθενται σε επεξεργασία από τους ειδικούς της LIFE ERGO και τις προσεχείς ημέρες όλοι αθλητές που συμμετείχαν στη διαδικασία θα λάβουν Ατομική Καρτέλα Αξιολόγησης με τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Έτσι, στην επόμενη εργομετρική μέτρηση που θα διεξάγει ο Πανερυθραϊκός, θα μπορούμε να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα με την προηγούμενη μέτρηση και να παρακολουθούμε στενά και -κυρίως- με επιστημονικό τρόπο την εξέλιξη του κάθε αθλητή μας, σε όλα τα επίπεδα, υγεία, φυσική κατάσταση, σωματική ανάπτυξη και φυσιολογία!

Ευχαριστούμε θερμά το Εργομετρικό Κέντρο LIFE ERGO και ειδικά τον Υπεύθυνο του προγράμματος, Νίκο Δρακογιαννόπουλο για την πολύτιμη προσφορά τους στα εργομετρικά τεστ!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…