Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Πεδουλάκης για το Περιστέρι – Παναθηναϊκός: “Θα είναι σαν… τη μάνα με την κόρη”

Πεδουλάκης για το Περιστέρι – Παναθηναϊκός: “Θα είναι σαν… τη μάνα με την κόρη”

argyris pedoulakis

Το Περιστέρι τα κατάφερε κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου και πήρε τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, μετά το ματς αναφέρθηκε και στις επερχόμενες “μάχες” με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα είναι σαν τη μάνα με την κόρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Η νίκη αποτυπώνει όλη την προσπάθεια του κλαμπ. Είχαμε μια κατάσταση στρες που κανείς άλλον πλην του Βασιλόπουλου δεν μπορούσε να διαχειριστεί καταστάσεις. Η άμυνα ήταν αυτή που μας κράτησε και στο τέλος με τον Καράμπελα βρήκαμε λύσεις. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς.

Την εμπειρία την περπατάς, δεν στην χαρίζει κανείς. Με εξαίρεση τους Βασιλόπουλο και Σκορδίλη κανείς άλλος δεν έχει παίξει τέτοια παιχνίδια. Στην αρχή θέλαμε να σωθούμε, αλλά με την δουλειά των παικτών ανεβάζαμε τον πήχη και τώρα βρεθήκαμε στην τετράδα”.

Για τον Ήφαιστο: «Ο Ήφαιστος έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Έχει καλούς Έλληνες και έμπειρους ξένους. Ο Σωτήρης έκανε πολύ καλή δουλειά στη Λήμνο».

Για τον Παναθηναϊκό: “Μην είμαστε παράλογοι. Θα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά. Τώρα είναι πλέι οφ. Μην ξεγελιόμαστε. Και εμείς δεν καβαλάμε το καλάμι. Η νοοτροπία των ομάδων αυτών αυτή είναι. Τώρα ξεκινάνε Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν αυτό το πράγμα.

Θα είναι σαν τη μάνα με την κόρη. Για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι αλλά υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …