Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ:”Στον τελικό δεν χωρούν προγνωστικά”

Πασκουάλ:”Στον τελικό δεν χωρούν προγνωστικά”

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ, που βρίσκεται στην Βιτόρια και παρακολουθεί από κοντά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, μίλησε για τους δύο μονομάχους του τελικού, τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να γίνουν προγνωστικά.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις δύο ομάδες, δήλωσε ότι η Εφές παίζει κοντά στο μάξιμουμ μπορεί, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά την ανατροπή στον ημιτελικό με την Φενέρ.

Διαβάστε αναλυτικά: 

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε προγνωστικά γι’ αυτό το ματς. Είπα πριν από το Final 4 ότι η Εφές έχει έρθει πλησιάζοντας στο 100% του επιπέδου της. Την ίδια ώρα, μετά και τη νίκη της στον ημιτελικό, η ΤΣΣΚΑ θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο να παίρνει αποφάσεις. Και το γεγονός αυτό θα της δώσει τη δυνατότητα να παίξει πολύ καλά στον τελικό.

Θα πρέπει να δούμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να σταματήσει τη δημιουργία των Μίτσιτς και Λάρκιν, αλλά και να αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες συνθήκες που θα συναντήσει στο ματς. Να βρει λύσεις για το πλάνο της Εφές.

Οι δύο ομάδες μοιάζουν αρκετά όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι και ειδικά στο πικ εν ρολ. Επίσης θα πρέπει να δούμε τις αμυντικές απαντήσεις της Εφές στους Ροντρίγκεθ, Ντε Κολό και Χίγκινς. Θα είναι ένα ελκυστικό ματς και διασκεδαστικό παιχνίδι. Αν και τελικός, περιμένω ένα ισορροπημένο ματς και με υψηλό σκορ.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…