Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης:”Ευχάριστη έκπληξη ο Χολαργός”

Παπαγιάννης:”Ευχάριστη έκπληξη ο Χολαργός”

papagiannis

Μια μέρα πριν το εξ αναβολής παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Χολαργό (4/5, 19:00), ο Γιώργος Παπαγιάννης, ανανεώνοντας το blog του στον ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη ομάδα έκπληξη, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέβασε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο σέντερ του Τριφυλλιού:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο ματς της σειράς με τη Ρεάλ χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το break και να απειλήσουμε σημαντικά την αντίπαλό μας.

Μας μένει σίγουρα μια πικρία από αυτόν τον αποκλεισμό, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του ελληνικού πρωταθλήματος. Βασικό μας μέλημα είναι να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο και κατόπιν τούτου να ασχοληθούμε με πλέι οφ.

Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Χολαργό, που είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν.

Πρόκειται για μια πολύ σκληρή και ποιοτική ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσουμε και στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα προκειμένου να τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…