Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαδόπουλος: “Στόχος του Ολυμπιακού να μην τελειώσει το πρωτάθλημα”

Παπαδόπουλος: “Στόχος του Ολυμπιακού να μην τελειώσει το πρωτάθλημα”

σταυροπουλος παπαδοπουλος 1

Ο Μάνος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη στάση του Ολυμπιακού για την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, τονίζοντας ότι είναι ένα καπρίτσιο του που έχει δεμένο το ελληνικό μπάσκετ.

“Η θέση η δική μου είναι ότι οι ομάδες είναι αιχμάλωτες σε μία που έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για κάτι τυπικό. Με αυτή την λογική μπορεί να το κάνει ο καθένας κάθε αγωνιστική και να μην γίνονται τα παιχνίδια. Από ένα καπρίτσιο, χωρίς λόγο και ενώ κέρδισε. Οι ομάδες έχουν φύγει, οι παίκτες έχουν φύγει. Αν βγει απόφαση τι θα κάνουμε; Θα έρθουν πίσω οι Αμερικάνοι από το εξωτερικό;

Για τις ομάδες εκτός πλέι οφ εννοώ. Συμφωνώ ότι είναι καλό να υπάρχουν συζητήσεις αλλά θέλουν νομοθετικές ρυθμίσεις και χρόνο. Δεν είμαι δικαστής και δικηγόρος. Για κάτι τυπικό κάθε αγωνιστική μπορεί κάποιος να βρίσκει μία αιτία.

Δεν βρίσκω δικαιολογία για έναν αγώνα που κέρδισε. Από ένα καπρίτσιο το ελληνικό μπάσκετ είναι δεμένο. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Υπήρξαν 13 ομάδες που ήθελαν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ρώτησα τον Ολυμπιακό και δεν ήθελε να πει κάτι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…