Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΠΑΟΚ – Σύλλας Αιδηψού 64-47

ΠΑΟΚ – Σύλλας Αιδηψού 64-47

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε την πρώτη του νίκη στην Τελική Φάση του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία, καθώς επικράτησε του Σύλλα Αιδηψού με 64-47.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν συνάντησε κανέναν πρόβλημα κι έφτασε με άνεση στην τελική επικράτηση, έχοντας για πρώτη σκόρερ την Ελένη Μιχαηλίδου με 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-14, 43-26, 51-35, 64-47.

Διαιτητές: Γιακείμη, Γκότσου.

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Λέξα 10(2), Καλούτσικου 2, Πολυμένη 11(3), Φείδα 3(1), Στεργάκη 8, Κατσαμούρη 2, Θεοδώρου 7(1), Τζέλου 8, Μιχαηλίδου 12(2), Μιχαηλίδου Κ. 1.

Σύλλας Αιδηψού (Κουβαράς): Ρηγοπούλου, Καπόλου, Καπλανάι 2, Λούμη 13(3), Νίτσογλου 4, Τσαβόνι 13, Πατσούρα 3(1), Μαχαίρα 12(2), Σουλιάδη.

Δηλώσεις

Μιχαηλίδου Ελένη (αθλήτρια ΠΑΟΚ): Ήρθαμε από δύο πολύ δύσκολα ματς. Σήμερα τα δώσαμε όλα και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Σύλλα για την παρουσία του. Εμείς θα συνεχίσουμε στο τουρνουά για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Η παρουσία μας εδώ δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε αλλά συνεχίζουμε δυναμικά.

Μαχαίρα Παναγιώτα (αθλήτρια Σύλλα): Εμείς απλά μπήκαμε στο παιχνίδι και θέλαμε να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ. Έχουμε έρθει για την εμπειρία, ότι και να γίνει δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μόνο να κερδίσουμε έχουμε από τη συμμετοχή μας εδώ. Έχουν έρθει εδώ πάρα πολύ καλές αθλήτριες και μακάρι να εξελιχθούμε κι εμείς και να φτάσουμε το επίπεδο αυτών των ομάδων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…