Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος: “Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς μέλος της ομάδας ή εκπρόσωπο του”

Πανιώνιος: “Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς μέλος της ομάδας ή εκπρόσωπο του”

Η ΚΑΕ Πανιώνιος πήρε θέση για την απουσία των Μπέρι και Χάρις και για όσα έγιναν στο σημερινό παιχνίδι. Όπως τόνισε η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψει σε εκβιασμούς κάποιου μέλους της ομάδας ή εκπροσώπου του.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος είναι υποχρεωμένη να τοποθετηθεί επίσημα στις σημερινές δηλώσεις του παίκτη, Ντέβιον Μπέρι και να γνωστοποιήσει τις θέσεις της, σχετικά με την απουσία του προπονητή της ομάδας, Βασίλη Φραγκιά καθώς και των παικτών Ντέβιον Μπέρι και Ντάρνελ Χαρις, πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα με τον Χολαργό στο γήπεδο «Σοφία Μπεφόν».

Πρώτον, αναγνωρίζουμε πλήρως ότι οι προσπάθειες του διοικητικού προσωπικού, των προπονητών και των παικτών μας, συνετέλεσαν αποφασιστικά στην φετινή πορεία της ομάδας μας, ειδικότερα δε από την χρονική φάση που αναλάβαμε την διοίκηση της ΚΑΕ.

Δεύτερον, αναγνωρίζουμε πλήρως το αναφαίρετο δικαίωμα, κάθε επαγγελματία, αθλητή και μη, να διεκδικήσει με οποιοδήποτε τρόπο κρίνει ο ίδιος σωστότερο, την μισθοδοσία του.

Τρίτον, θέλουμε να δηλώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους, ώστε να συμφωνηθεί το τελικό ποσό αποπληρωμής τους, καθώς και ο τρόπος και χρόνος εξόφλησης τους.

Τέταρτον, στην δύσκολη, φετινή χρονιά, στην οποία αναλάβαμε την ομάδα μπάσκετ του ιστορικού σωματείου του Πανιωνίου, η διοίκηση της ΚΑΕ, έχει προβεί σ’ όλες τις απαραίτητες προσπάθειες, ώστε η ομάδα να είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη, να μην έχει κανένα ληξιπρόθεσμο χρέος απέναντι στους προμηθευτές και ταυτόχρονα προσπάθησε να δημιουργήσει τις καταλληλότερες, προπονητικές και αγωνιστικές προϋποθέσεις στο αθλητικό μας τμήμα. Έως σήμερα πιστεύαμε ότι είχαμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε και στο τελευταίο κομμάτι που ήταν και το δυσκολότερο, ομολογουμένως. Ήμασταν χαρούμενοι που η ομάδα μας δεν έχασε καμία ημέρα προπόνησης, λόγω αποχής των παικτών ή και του προπονητικού μας επιτελείου για οικονομικά αιτήματα, όπως πολλάκις συνέβη και στην φετινή περίοδο και σε άλλες ομάδες της Basket League.

Πέμπτον, η σημερινή, μη-ανταγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, λόγω των αναπάντεχων απουσιών δυο βασικών Αμερικάνων παικτών, θλίβει πρώτα από όλους εμάς τους ίδιους που συνεισφέρουμε οικονομικά στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Έκτον, θα θέλαμε ταυτόχρονα να δηλώσουμε σ’ όλους τους τόνους, πως ως διοίκηση δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό από οποιοδήποτε μέλος της ομάδας ή εκπρόσωπο του.

Έβδομον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ότι τελείωσε μια παρά πολύ δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε, ώστε με σταθερά βήματα ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να αλλάξει επίπεδο.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία πρόσκλησης Γενικής Συνέλευσης της ΚΑΕ, ώστε να γίνει ο οικονομικός και ο αγωνιστικός απολογισμός της περιόδου 2018-2019 και να τεθούν οι στόχοι της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

«Ο Πανιώνιος επιστρέφει στο DNA του»

Συνέντευξη τύπου η οποία έγινε στο γήπεδο «Αργύρης Κορωναίος» το μεσημέρι του Σαββάτου έδω…