Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος: “Δεν θα ανεχτούμε καμία στοχοποίηση”

Πανιώνιος: “Δεν θα ανεχτούμε καμία στοχοποίηση”

Ανακοίνωση για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για την αναμέτρηση με τον Χολαργό εξέδωσε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης τονίζει ότι έχει βρεθεί στο επίκεντρο μίας καλά οργανωμένης προσπάθειας να πληγεί εξωαγωνιστικά η ομάδα και τονίζει ότι δεν θα ανεχτεί καμία στοχοποίηση.

Αναλυτικά:

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει βρεθεί στο επίκεντρο μίας καλά οργανωμένης προσπαθειας να πληγεί εξωαγωνιστικά η ομάδα μας με συνεχόμενα κακόβουλα, ανυπόστατα και ψεύδη δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό (κυρίως) τύπο.

Ενορχηστρωτές, είναι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, στους οποίους εχουμε αρνηθεί πολλάκις συνεργασία από όταν αναλάβαμε την ΚΑΕ Πανιώνιος και πλέον εκβιαστικά προσπαθούν, με αυτόν τον τρόπο, να λάβουν το οικονομικό αντάλλαγμα που μας ζήτησαν. Τις τελευταίες δε ημέρες, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν την λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την παραπληροφόρηση από την συκοφαντία διακινώντας ψευδείς πληροφορίες που βλάπτουν το άθλημα. Δυστυχώς, η τυφλή αναπαραγωγή των εν λόγω δημοσιευμάτων και από άλλες ιστοσελίδες και blogs, έχει δημιουργήσει, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αναστάτωση εντος της ομάδας μας και έχει διαταράξει τη σχέση με τους φιλάθλους μας.

Ήδη βέβαια, υπάρχει μια αναδίπλωση στην διάδοση αυτών των ψευδών ειδήσεων αλλά παρά ταύτα, η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει ότι δεν θα ανεχτεί ούτε την στοχοποίηση, αλλά ούτε και την περαίτερω υποβάθμιση του αθλήματος μέσω κακόβουλων, ανυπόστατων και ψευδών δημοσιευμάτων που δύναται να δημιουργήσουν πέρα από την οικονομική ζημία και πλήρη απαξίωση του αθλήματος. Στα πλαίσια αυτά, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα που έχει στην διάθεση της, προκειμένου να προστατέψει τα οικονομικά -και όχι μόνο- συμφέροντα της. Ταυτοχρόνως, δηλώνουμε υπεύθυνα, ότι εάν ποτέ μας ζητηθεί, θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να συνδράμουμε τις αρμόδιες αρχές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…