Κεντρική Β' Εθνική Πανερυθραϊκός: Στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τη Νέα Γενιά Ζηρίδη (pic)

Πανερυθραϊκός: Στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τη Νέα Γενιά Ζηρίδη (pic)

60830666 2311440155568750 3528851374999601152 o

Σε μία στρατηγικής σημασίας συνεργασίας με τη Νέα Γενιά Ζηρίδη προχώρησε ο Πανερυθραϊκός. Οι δύο πλευρές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία πρωτοπόρα και ευεργετική για αμφότερους τους Οργανισμούς, με μοναδικό γνώμονα το μέλλον των παιδιών και την βελτίωση των συνθηκών εξέλιξής τους.

Αναλυτικά:

“Στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ!

Με το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στο μέλλον και έχοντας διαρκώς πρώτη μας μέριμνα την ολοένα και μεγαλύτερη εξέλιξη των μικρών μας αθλητών, ο Πανερυθραϊκός, ολοκληρώνοντας ακόμη μία καινοτόμα κίνηση, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τα Εκπαιδευτήρια ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ!

Από σήμερα, Πανερυθραϊκός και ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία συνεργασία πρωτοπόρα και ευεργετική για αμφότερους τους Οργανισμούς, με μοναδικό γνώμονα το μέλλον των παιδιών και την βελτίωση των συνθηκών εξέλιξής τους τόσο σε Σχολικό/Εκπαιδευτικό/Ακαδημαϊκό, όσο και σε Αθλητικό επίπεδο, υπό την επίβλεψη του Άκη Ζήκου, που είναι ο Διευθυντής Αθλητικού Προγράμματος των Εκπαιδευτηρίων!

Πλέον, όλοι οι αθλητές των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής του Πανερυθραϊκού θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εγγραφούν στο Εκπαιδευτικό/Αθλητικό Πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα πρότυπο campus 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Μάλιστα, τα Εκπαιδευτήρια ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ εξασφαλίζουν, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα παιδιά του Πανευθραϊκού, σπουδαίες προνομιακές παροχές, προκειμένου να διευκολύνουν τις οικογένειες των αθλητών μας, σε όλα τα επίπεδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…