Κεντρική Elite League Οταν χάνεται ο σεβασμός, χανέται και η ισορροπία!

Οταν χάνεται ο σεβασμός, χανέται και η ισορροπία!

ermis agias

Μια πολύ έντονη αγωνιστική ήταν αυτή στην Α2. Τα όσα έγιναν στην Αγιά με την κόντρα Μπήτη και Κόμματου μόνο θετικά δεν είναι.

Η ομάδα της Θεσσαλίας εξέδωσε μια ανακοίνωση που ζητούσε τον μη ορισμό του εν λόγω διαιτητή. Ο Κόμματος από τη μεριά του,του τα ‘χε μαζεμένα…και ακολούθησε ό,τι ακολούθησε. Φυσικά, ο καθένας κοιτάζει την τιμή του, αλλά καλό θα είναι και οι διαιτητές να μην προκαλούν με τα σφυρίγματά τους ή τα μη. Όπως και οι παίκτες με τη συμπεριφορά τους. Τα όσα έγιναν καταγράφει με επίσημες θέσεις ο Ερμής Αγιάς, οπότε από τη στιγμή που δεν ήταν κάποιος παρών δεν μπορεί να πάρει θέση.

Ερχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια σε κορυφή και ουρά, και οι διαιτητές πρέπει να είναι απόλυτα σωστοί, στο μέτρο του δυνατού. Επίσης, οι παίκτες, ας είναι πιο ήρεμοι, αλλά όταν έχουν δίκιο το διεκδικούν.

Η νίκη της Καστοριάς ήταν αυτή της ημέρας, αλλά με τα όσα έγιναν στην Αγιά δεν έτυχε της προβολής που της χρειαζόταν. Ο Ερμής από τη μεριά του κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, ενώ όλες οι ομάδες θα δώσουν τα πάντα για τα πλέι οφ. Ας ελπίσουμε να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός σε όλα τα επόμενα ματς. Είναι μονόδρομος!

*Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το δίκαιο της πρωτιάς για τον Ιωνικό Νικαίας!Ο Ηρακλής έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη 2η θέση!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…