Κεντρική Γ' Εθνική Ομιλία Σταύρου Σχίζα και “γεύση” από το camp του Απόλλωνα Καλαμαριάς! (VID)

Ομιλία Σταύρου Σχίζα και “γεύση” από το camp του Απόλλωνα Καλαμαριάς! (VID)

apollon camp 2
Μαθήματα μπάσκετ με γνώμονα την ατομική βελτίωση σε διάφορους τομείς, διαγωνιστικά παιχνίδια με δώρα στους αθλητές, ευχάριστο κλίμα αλλά και ομιλία του καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Σταύρου Σχίζα προς τα παιδιά…
Το “1st Apollon Easter Skills Development Camp” τα είχε στην κυριολεξία όλα! Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο camp του Απόλλωνα Καλαμαριάς, είχαν την ευκαιρία να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με το αντικείμενο του μπάσκετ και πάνω από όλα να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους άθλημα.
Στα παιδιά, πέραν του Σχίζα (o oποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα και ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελεί τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε), μίλησε ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θάνος Γιαννικόπουλος αλλά και ο κόουτς, Σπύρος Μυλωνάςπου ήταν ο υπεύθυνος του προγράμματος σε ό,τι αφορά το “1st Apollon Easter Skills Development Camp”, το οποίο συνδιοργάνωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς με το “Athens Sports Hall” στις 2 και 3 Μαΐου στο ΔΑΚ Καλαμαριάς. Mέσω video, πάρτε μια “γεύση” από το τι συνέβη την Παρασκευή (3/5).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…