Κεντρική Γ' Εθνική Οικονόμου: “Προσευχόμαστε για την Αλεξία”

Οικονόμου: “Προσευχόμαστε για την Αλεξία”

oikonomou

Ο Ερμής Σχηματαρίου υποδέχεται αύριο (12/5, 15:00), τον ΒΑΟΛ Χίου, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Οικονόμου, συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια τους, ενώ αναφέρθηκε και στη μικρή Αλεξία και στον αγώνα που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή :

“Αφού συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν, θέλω να καλέσω όλους εσάς, τους απλούς φιλάθλους, τους χορηγούς μας, τα μικρά παιδιά της ομάδας που ζουν το δικό τους όνειρο και που μαζί θα το χτίσουμε. στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας για φέτος, την Κυριακή στο γήπεδο μας, σε ένα παιχνίδι που θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα παιδιά που δεν έπαιξαν όσα θα έπρεπε, αφού οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν, καθώς κάθε παιχνίδι ήταν και ένας τελικός”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Επίσης θα πρέπει να δείξουμε την ευαισθησία μας και την υποστήριξη μας στο μικρό αγγελούδι που δίνει τη μάχη του και να φωνάξουμε όλοι, όχι άλλες σφαίρες, όχι άλλα θύματα!!!Μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων για το σύλλογο μας, γιατί ένας σύλλογος δε μεγαλώνει μονάχα από τις νίκες του. Αλεξία οι προσευχές μας είναι μαζί σου, για τον αγώνα ζωής που δίνεις!!Τέλος θα σας πω και πάλι πως το όραμα είναι σημαντικότερο από μια νίκη…”

Η ανακοίνωση του Ερμή για την μικρή Αλεξία : «Η ομάδα Καλαθοσφαίρισης «Ερμής» Σχηματαρίου, ορμώμενη από ανθρώπινη και ηθική συμπαράσταση προς την Αλεξία, η οποία την ημέρα του Πάσχα τραυματίστηκε από την αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές, αλλά και με αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένειά της, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προσφέρει στην οικογένεια του παιδιού τα έσοδα των εισιτηρίων του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της. Το σύνθημά μας είναι «ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ». Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για την ταχεία ανάρρωση της μικρής Αλεξίας και την άμεση αποκατάσταση της υγείας της. Περαστικά και καλή δύναμη. Η σκέψη μας είναι κοντά σας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…