Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Παναθηναϊκός βραβεύει τον Σιούτη με Κύμη

Ο Παναθηναϊκός βραβεύει τον Σιούτη με Κύμη

sioutis pao

Ο παλαίμαχος αθλητής της ομάδας μπάσκετ του ΠαναθηναϊκούΓιάννης Σιούτης, θα βραβευτεί στον αυριανό αγώνα του Τριφυλλιού με την Κύμη, σε συνέχεια των πολλών βραβεύσεων της φετινής σεζόν με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Να θυμίσουμε ότι για το αυριανό παιχνίδι έχει οριστεί γενική είσοδος με 1 €.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ και δίχως αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα (7/5) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο την Κύμη (8/5, 17.30).

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά τους Απόστολο Κόντο, Τάκη Κορωναίο, Μιχάλη Κυρίτση, Λιβέρη Ανδρίτσο,  Κώστα Τσαρτσαρή, Γιώργο Καλαϊτζή και Νίκο Χατζηβρέττα, θα βραβευτεί ένας ακόμη παλαίμαχος αθλητής της ομάδας, ο Γιάννης Σιούτης.

Ο Γιάννης Σιούτης γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου του 1973 και ξεκίνησε την καριέρα του από το Μίλωνα Νέας Σμύρνης, στον οποίο αγωνίστηκε για μια δεκαετία. Ακολούθως πήρε μεταγραφή για τον Άρη, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1997 και το κύπελλο Ελλάδας το 1998. Το 2001 πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε την Ευρωλίγκα του 2002 στη Μπολόνια. Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Σιούτης αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ενώ το 2018 ανέλαβε προπονητής του εφηβικού τμήματος της ομάδας.

Γενική είσοδος με 1€

Υπενθυμίζεται πως για το ματς με την Κύμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ορίσει  γενική είσοδο 1€ θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για τη συνεχή παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας και την στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια -και- της φετινής αγωνιστικής περιόδου!

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

·           Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10. (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

·           Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

·           Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

·           Τηλέφωνα 2144022539 και 2144022543, Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

·           Την Τετάρτη 8/5 θα λειτουργούν από τις 14.30 μέχρι τις 17.30 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5. Όσοι προτίθεστε να προμηθευτείτε από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ τα εισιτήριά σας παρακαλείστε να προσέλθετε το νωρίτερο δυνατό στο γήπεδο για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας.

·           Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

·           Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…