Κεντρική Ασίστ Shadow O Νίκος Γκάλης επιστρέφει!

O Νίκος Γκάλης επιστρέφει!

galis

Ο Νίκος Γκάλης, ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών και ο άνθρωπος που άλλαξε τη μοίρα του μπάσκετ στην Ελλάδα, επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, το νησί της Ρόδου για ένα κορυφαίο μπασκετικό event!

Το Galis Basketball 3 on 3 περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά τουρνουά μπάσκετ 3on3, τα οποία θα διεξαχθούν στη Ρόδο από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2019 και στην Κω από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, με ξεχωριστούς καλεσμένους από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πολλές δράσεις εντός και εκτός γηπέδου.

Το τουρνουά 3 on 3 στη Ρόδο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο (20-23/6) στην πλατεία Δημαρχείου και στην Κω τον Σεπτέμβριο (19-22/9) στην πλατεία Ελευθερίας με τηλεοπτική κάλυψη της τελευταίας ημέρας των αγώνων. Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν VIP παιχνίδια με συμμετοχή σπουδαίων καλεσμένων στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο μπροστά στην πλατεία Δημαρχείου στη Ρόδο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο. Αντίστοιχα, τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρχει και στους τελικούς της Κω την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν όσοι και όσες έχουν γεννηθεί μέχρι και το 2010. Δηλώστε συμμετοχή στο GalisBasketball 3on3 συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ΕΔΩ . Διοργανωτές των τουρνουά είναι η Galis Basketball Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανωτές ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω.  Μείνετε συντονισμένοι για τα τελευταία νέα σχετικά με το τουρνουά και τα ονόματα των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στην ιστοσελίδα http://www.galisbasketball.gr, την facebook page GalisBasketball 3on3 και το instagram account @galisbasketball.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…