Κεντρική NBA Ο Καντέρ προς την μητέρα του: “Να είσαι περήφανη, ο γιος σου παλεύει κόντρα στον δικτάτορα! (vid)
NBA

Ο Καντέρ προς την μητέρα του: “Να είσαι περήφανη, ο γιος σου παλεύει κόντρα στον δικτάτορα! (vid)

enes kanter

Eνα ιδιαίτερο μήνυμα έστειλε στη μητέρα του ο Ενές Καντέρ, με αφορμή την γιορτή της μητέρας. Πάντως δεν παρέλειψε να ρίξει το… καρφάκι του για τον Ερντογάν -με τον οποίο είναι γνωστή η κόντρα τους- αναφέροντας μεταξύ άλλων πως… “να είσαι περήφανη για τον γιο σου, γιατί θυσιάζει τα πάντα για να σταθεί στο ύψος του υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Παλεύει κόντρα στον δικτάτορα!”.

Πιο συγκεκριμένα ο Καντέρ ανέφερε:

«Γεια σου μαμά.

Ελπίζω να είσαι καλά! Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα. Σήμερα είναι η δική σου ημέρα! Χρόνια πολλά! Συγγνώμη που δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο ή να σου στείλω μήνυμα, εξαιτίας της κατάστασης στην Τουρκία. Ήθελα να φτιάξω αυτό το βίντεο και ελπίζω αυτό να φτάσει σε εσένα.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε, ξέρω πως δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τους αγώνες μου. Σε παρακαλώ να έχεις εμένα και τους συμπαίκτες μου στις προσευχές σου. Όλοι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ. Ξέρω πως ήταν πάντα όνειρό σου να παρακολουθήσεις από κοντά κάποιον αγώνα μου στο ΝΒΑ, αλλά δεν μπορείς ούτε να φύγεις από τη χώρα. Ξέρω πως μια μέρα θα συμβεί, να είσαι δυνατή.

Να είσαι περήφανη για τον γιο σου, γιατί θυσιάζει τα πάντα για να σταθεί στο ύψος του υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Παλεύει κόντρα στον δικτάτορα! Γι’ αυτό να είσαι περήφανη για τον γιο σου σε παρακαλώ.

Να πεις στον μπαμπά και στην αδερφή μου ότι μού λείπουν πάρα πολύ. Ελπίζω να είναι και εκείνοι καλά.

Σ’ αγαπώ τόσο πολύ κι ελπίζω να είσαι καλά! Γνωρίζω πως μια ημέρα θα καταφέρω να σε δω κι ελπίζω πως αυτή η μέρα θα είναι πολύ σύντομα.

Σε αγαπώ πάρα πολύ, έχω πολλά να σου πω ακόμα, αλλά είναι ένα σύντομο βίντεο. Μού λείπει το φαγητό σου, να έχετε μια καλή ημέρα, σας αγαπώ πάρα πολύ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…