Κεντρική A2 Νίκος Καραγιάννης: “Η πιο μεγάλη επιτυχία στην καριέρα μου”!

Νίκος Καραγιάννης: “Η πιο μεγάλη επιτυχία στην καριέρα μου”!

Στην Καστοριά έχουν κάθε λόγο να περηφανεύονται για την πορεία της και φυσικά το 3-1 κόντρα στην Καρδίτσα ήρθε να επιβεβαιώσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από την αρχή της χρονιάς.

Πλέον, υπάρχει η σειρά κόντρα στον Ηρακλή με έπαθλο την άνοδο, αλλά οι “γουναράδες” γνωρίζουν πως έχουν πολύ δύσκολο έργο. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα παλέψουν…”Νομίζω πως ήδη έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και παρά το γεγονός πως έχω πετύχει ανόδους στην καριέρα μου για μένα η πορεία συνιστά η φετινή πορεία τη μεγαλύτερη επιτυχία για την καριέρα μου. Νομίζω πως οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο Ιβανώφειο, αλλά θα προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε στη γιορτή του Ηρακλή, που είναι μια πολύ καλή ομάδα”.

Οι Καστοριανοί φυσικά σήμερα έχουν ρεπό και από αύριο θα μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας. Τώρα, σε ότι αφορά τηγν πιθανότητα να δίνει η 3η θέση άνοδο, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και την απόφαση θα κληθεί να πάρει ο πρόεδρος. Επίσης, το κλειστό της Καστοριάς δεν πληροί προϋποθέσεις για Α1, οπότε ,μάλλον θα προτιμηθεί το Αργος Ορεστικό. Είναι επιλογές που θα εξεταστούν μόνο αν υπάρχει κάτι επίσημο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Παρτιζάν: Ανακοίνωσε τον Ντάλας Μουρ

Την απόκτηση του Ντάλας Μουρ ανακοίνωσε η ομάδα του κόουτς Ομπράντοβιτς, Παρτιζάν Βελιγραδ…