Κεντρική Διεθνή Μπουντούτσνοστ: “Θα μείνουμε στην Αδριατική , αν…”

Μπουντούτσνοστ: “Θα μείνουμε στην Αδριατική , αν…”

Μπουντούτσνοστ στο προηγούμενο Δ.Σ. της Αδριατικής Λίγκα αποχώρησε ύστερα από όσα έγιναν. Η ομάδα του Μαρυοβουνίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι θα συνεχίσει να παίζει στη διοργάνωση, εφόσον το μπάσκετ είναι η προτεραιότητα.

Αναλυτικά:

“Έπειτα από τη χθεσινή συνάντηση της Αδριατικής Λίγκας που διεξήχθη στην Μπάνια Λούκα, η Μπουντούτσνοστ θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο Ίγκορ Ντόντικ για την εξαιρετική οργάνωση και τεχνική υποστήριξη προς όλους τους εκπροσώπους των ομάδων που συγκεντρώθηκαν εκεί.

Η Γενική Συνέλευση της ABA Liga πραγματοποιήθηκε υπό τις καλύτερες συνθήκες, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων κατανόησε πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στη διοργάνωση και οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι πολύ σημαντικές.

Σε κάθε περίπτωση, οι λανθασμένες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, ειδικά στο Game 5 είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της διοίκησης, γεγονός που επιβεβαιώνει την ετοιμότητα της ομάδας να κάνει σημαντικά βήματα ώστε να μην επαναληφθούν ξανά ανάλογα περιστατικά.

Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι η καλή λειτουργία της ABA Liga. Οι ομάδες πρέπει να συμβάλουν στη σωστή λειτουργία και να ακολουθήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε η Αδριατική Λίγκα να λειτουργήσει στο πιο υψηλό επίπεδο. Η Μπουντούτσνοστ καταδικάζει τα περιστατικά βίας που σημάδεψαν τους περσινούς τελικούς της Αδριατικής Λίγκας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το μπάσκετ. Θα συνεχίσουμε στην Αδριατική Λίγκα εφόσον προτεραιότητα είναι το μπάσκετ και τίποτα άλλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Παρτιζάν: Ανακοίνωσε τον Ντάλας Μουρ

Την απόκτηση του Ντάλας Μουρ ανακοίνωσε η ομάδα του κόουτς Ομπράντοβιτς, Παρτιζάν Βελιγραδ…