Κεντρική Διεθνή Μορς:” Οι παίκτες να απολαύσουν το φάιναλ φορ”

Μορς:” Οι παίκτες να απολαύσουν το φάιναλ φορ”

moors e1556806193955

Ο προπονητής της Αντβέρπ, Ρόελ Μορς, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του Final Four του ΒCL, δήλωσε ότι η προσπάθεια της ομάδας του ξεκινάει από την προηγούμενη σεζόν, ενώ τόνισε πως θέλει οι παίκτες του να απολαύσουν το φάιναλ φορ, σε μια προσπάθεια να τους αποβάλει το άγχος.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Βελγικής ομάδας δήλωσε:

Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν περίμενε ότι θα ήμασταν σήμερα εδώ στην αρχή της σεζόν. Η ιστορία αρχίζει από πέρσι όμως και όχι φέτος. Η ιστορία αρχίζει από τότε, που αποκλειστήκαμε στον τρίτο προκριματικό γύρο, πέρσι, από την Ρόζα Ράντομ. Από τότε είμαστε η ίδια ομάδα σχεδόν. Ο πρώτος στόχος μας φέτος ήταν να μπορούμε στην κανονική σεζόν και τα καταφέραμε. Τα υπόλοιπα ακολούθησαν. 

Θα ήθελα ο κόσμος να το δει ως μία γιορτή και να το διασκεδάσει. Ως παίκτης που ήμουν θα έλεγα στους δικούς μου παίκτες να το απολαύσουν. Ποτέ δεν ξέρουν τι θα συμβεί, αλλά ίσως να μην έχουν ποτέ ξανά την ευκαιρία να παίξουν σε ένα Φάιναλ Φορ».

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός των Βέλγων,  Ντέιβ Ντζουτζίνσκι:

«Στόχος μας από την αρχή της σεζόν ήταν να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε βράδυ. Μετά είδαμε ότι μπορούμε και βάλαμε στόχο να μπούμε στα πλει οφς. Τώρα είμαστε εδώ. Έχουμε παιδιά με ταλέντο στην ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…