Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μίσιτς:”Τα 6 προηγούμενα παιχνίδια δεν θα επηρεάσουν τον ημιτελικό”

Μίσιτς:”Τα 6 προηγούμενα παιχνίδια δεν θα επηρεάσουν τον ημιτελικό”

vasilije micic anadolu efes barcelona

Ενόψει του ημιτελικού της Ευρωλίγκας ανάμεσα στην Εφές και την Φενέρμπαχτσε, ο Βασίλιε Μίσιτς, τόνισε ότι ο ημιτελικός δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Ομπράντοβιτς, λέγοντας ότι το ματς της παρασκευής για εκείνον είναι το ματς της χρονιάς.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι για το οποίο παλεύεις όλη τη σεζόν. Πέρυσι δεν είχαμε εμπειρία. Φέτος είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για την ομάδα και να δώσω το καλύτερο που μπορώ», είπε αρχικά.

Για τον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε: «Πέρυσι χάσαμε από την Φενέρ. Καταλάβαμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις για 40 λεπτά κόντρα στην Φενέρ. Με τον Ντίξον ξέφυγε στο τρίτο δεκάλεπτο. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η Φενέρ έχει κάποιες απώλειες, αλλά είναι πολύ ποιοτική».

Για τα 6 προηγούμενα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε: «Αυτά τα 6 προηγούμενα παιχνίδια δεν θα επηρεάσουν τον ημιτελικό. Πρέπει να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα και να παλέψουμε γι αυτή. Έχουμε δείξει και οι δύο ομάδες πως μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε είδους αγώνα».

Εν συνεχεία τόνισε: «Πολλοί με ρωτούσαν γιατί πήγα στην Εφές. Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος για την ποιότητα αυτής της ομάδας. Τα πήγαμε πολύ καλά στην κανονική διάρκεια και τώρα είμαστε εδώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…