Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μίσιτς:”Η ΤΣΣΚΑ θα είναι έτοιμη, να παίξουμε και στα 40 λεπτά”

Μίσιτς:”Η ΤΣΣΚΑ θα είναι έτοιμη, να παίξουμε και στα 40 λεπτά”

vasilije micic kostas sloukas

Ο Βασίλιε Μίσιτς, μιλώντας για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας ανάμεσα στην Εφές και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εστίασε στην ανατροπή που κατάφερε η ρωσική ομάδα στον ημιτελικό, που δείχνει μια ομάδα που μπορεί να διαλέγει την άμυνα που θα παίξει ανάλογα με το παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως η Εφές πρέπει να είναι συγκεντρωμένη για 40 λεπτά για να μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν να γίνουν ήρωες του αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα τους. Η ικανότητά τους να γυρίσουνε από ένα παιχνίδι που ήταν 14 πόντους πίσω για να κερδίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνει ότι είναι έτοιμοι, μπορούν να επιλέξουν τί άμυνα θέλουν να παίξουν για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του αγώνα. Από την άλλη έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να διατηρήσουν όποια διαφορά πάρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αφού αντιμετωπίσουμε την σκληράδα τους, το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες ξέρουν τον τρόπο παιχνιδιού μας, ειδικά μετά από τον ημιτελικό. Η ΤΣΣΚΑ σίγουρα θα είναι έτοιμη.

Περιμένουμε να απαντήσουν στο παιχνίδι, αλλά αλήθεια πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες. Δεν έχει σημασία τι κάναμε, ο Λάρκιν και εγώ, στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Νομίζω ότι έχουμε τόσους καλούς παίκτες, που σε όποιον δοθεί η ευκαιρία μπορεί να γίνει ήρωας. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην περιμένουμε ότι θα κερδίσουμε στα πρώτα 5, 20 ή 30 λεπτά του αγώνα, αλλά θα πρέπει να παίξουμε και στα 40».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…