Κεντρική Γ' Εθνική Μηδενισμός για Καλλιθέα Ρόδου

Μηδενισμός για Καλλιθέα Ρόδου

Η Καλλιθέα Ρόδου αποφάσισε να μην κατέβει στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση τους ενημέρωσε ότι η ομάδα θα μηδενιστεί στον αγώνα, θα της αφαιρεθεί ένας βαθμός από το φετινό πρωτάθλημα και ένα από το επόμενο.

Αναλυτικά:

Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΡΟΔΟΥ στον αγώνα ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜΥΡ. – ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρ. της 12/05/2019 για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ με σκορ 20 – 0.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΡΟΔΟΥ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 (άρθρο 7)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Παναχαϊκή – Αχαγιά 82′ 73-79 (pic)

Ακόμα έναν φιλικό αγώνα έδωσαν οι ομάδες της Αχαγιάς και της Παναχαϊκής. Οι δύο ομάδες κον…