Κεντρική Basket League Χολαργός Λυκογιάννης: “Είχαμε κανονίσει τα εισιτήρια των ξένων”

Λυκογιάννης: “Είχαμε κανονίσει τα εισιτήρια των ξένων”

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε ότι είχαν κανονιστεί τα εισιτήρια των ξένων για να αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους κι ότι ο Χολαργός είχε κλείσε ένα μεγάλο τραπέζι για την ομάδα, αλλά τελικά η νίκη επί της ΑΕΚ άλλαξε… τα πλάνα.

“Είναι λίγο περίεργο το πώς θα αρχίσουμε γιατί είχαμε κανονίσει τα εισιτήρια των ξένων και είχαμε κλείσει ένα μεγάλο τραπέζι για την ομάδα. Είναι τέτοια η στιγμή του πρωταθλήματος που ήμασταν με διάθεση να περνάμε καλά αυτές τις μέρες ειδικά μεταξύ μας. Έχω σεβασμό για αυτή την ομάδα. Εάν το μέγεθος της φανέλας ήταν μεγαλύτερο η ομάδα θα ήταν πιο ψηλά. Είχαμε καρδιά και σταθερότητα. Κάναμε πολλές υπερβάσεις φέτος Σήμερα μπήκαμε απελευθερωμένοι και πήραμε όσα μας έδωσε η άμυνα και όσο περνούσε η ώρα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Γνωρίζουμε την κατάφαση και αυτό μας κάνει σοβαρή ομάδα με αρχές. Ξέρουμε τη διαφορά δυναμικότητας και τα κίνητρα. Πάντα παίζεις για νίκη και εμείς θα πάμε χωρίς άγχος να κάνουμε το παιχνίδι μας”, τόνισε ο προπονητής του Χολαργού.

Για το αν είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του: “Σε καμία περίπτωση δεν είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου. Είναι μια σημαντική νίκη λόγω συνθηκών. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος προσέγγισης τέτοιων αγώνων από την προσέγγιση της παρέας. Η ομάδα δούλεψε με πίεση από την αρχή. Όταν η ομάδα δούλεψε με πίεση όλη τη σεζόν η ομάδα κέρδισε με το σπαθί της την ελευθερία της στο τέλος. Ακόμα και στο πρώτο ματς βγήκαν πράγματα. Αύριο βράδυ θα είμαστε στο Ακάνθους μετά τις 12. Όποιος θέλει ας έρθει”.

Για τον Γιάνκοβιτς: “Δεν είναι αισιόδοξος ότι θα προλάβει. Παίξει δεν παίξει θα βγάλουμε άλλον Γιάνκοβιτς εμείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στον Χολαργό ο Λινοξυλάκης!

O Νίκος Λινοξυλάκης ανέλαβε την ευθύνη του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ακαδημιών του Χολ…