Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: “Περίεργη γεύση αφήνει το Final Four”

Λάσο: “Περίεργη γεύση αφήνει το Final Four”

Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε στον μικρό τελικό της Euroleague τη Φενέρμπαχτσε και κατέκτησε την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Ο προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Λάσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην απόδοση του Καμπάτσο, αλλά και στον Φελίπε Ρέγες.

Αναλυτικά:

“Δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και είμαι πολύ περήφανος για την χρονιά που κάναμε. Το σημερινό είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια να παίξεις και το ξέρουν όλοι. Ως προπονητής είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Πνευματικά και σωματικά ήμασταν έτοιμοι. Αφήνει μια περίεργη γεύση αυτό το Final Four, αλλά πάντα είναι καλύτερα να κλείνεις έναν κύκλο με μια νίκη, ακόμη κι αν δεν είναι στο παιχνίδι που θα ήθελες”.

Για το εκπληκτικό παιχνίδι του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος μοίρασε 15 τελικές πάσες: “Αυτές οι 15 ασίστ λένε πολλά για το πώς παίζει ο Φακούντο, αλλά δεν είναι μόνο οι ασίστ το παιχνίδι του. Κάνει σημαντική δουλειά στην άμυνα και πέρα από τα στατιστικά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Για τη συνέχεια: “Φυσικά και σκεφτόμαστε τα παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό και μόνο το παιχνίδι που δώσαμε. Οι παίκτες μου έπρεπε να “μαζέψουν” το μυαλό τους και να συγκεντρωθούν. Σκεφτήκαμε τι κάναμε λάθος στον ημιτελικό και η ζωή συνεχίζεται…”.

Για την απόδοση του Φελίπε Ρέγες και το αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται: “Κατά την άποψή μου ο Φελίπε έπαιξε καλά. Μπορεί να μου μιλάει όποτε και όσο θέλει και εγώ θα κάνω το ίδιο προς αυτόν. Κάποιες φορές δεν δίνεις τον απαραίτητο χρόνο σε κάθε παίκτη. Επίσης, ο Φελίπε θέλει να συνεχίσει να παίζει. Είμαστε οχτώ χρόνια μαζί και ξέρει πως όποτε θέλει να μου μιλήσει μπορεί. Έχουμε περάσει μαζί καλές και κακές στιγμές. Αν κάτι τον κρατάει στο παρκέ και τον ωθεί να συνεχίσει να παίζει είναι η φιλοδοξία του. Οπότε είμαι χαρούμενος που έκανε αυτές τις δηλώσεις και που σκέφτεται έτσι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…