Κεντρική Basket League Κύμη Κύμη: “Μας λυπεί βαθύτατα η κατάσταση”

Κύμη: “Μας λυπεί βαθύτατα η κατάσταση”

kimi

Η Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα έγιναν στην τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα της Εύβοιας εξασφάλισε την παραμονή της στη Basket League, παίρνοντας τη νίκη στα χαρτιά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα της Εύβοιας να εκφράζει τη λύπη της για την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα της χώρας.

Η ανακοίνωση:

“Μετά τις σημερινές εξελίξεις η ομάδα μας εξασφάλισε την παραμονή της στην Betshop Basket League. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα εκπροσωπούμε και του χρόνου την Εύβοια στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Παράλληλα όμως μας λυπεί βαθύτατα η εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα της χώρας μας. Πρέπει όλες οι ομάδες να βρουν μια λύση για να μην επαναληφθούν τα φετινά φαινόμενα την επόμενη χρονιά.

Για μας ήταν μια δύσκολη σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας είχαμε σίγουρα πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση μας. Πάντοτε όμως προσπαθούσαμε για το καλύτερο εντός του παρκέ και πιστεύουμε ότι αγωνιστικά αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες, το staff της ομάδας και όλους τους φιλάθλους μας, αφού όλοι μαζί παλέψαμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Υποσχόμαστε ότι θα επικεντρωθούμε στα λάθη που κάναμε φέτος και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε, έτσι ώστε στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι! Γιατί η Κύμη αξίζει να είναι δυνατή στην Α1!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…