Κεντρική Basket League Χολαργός Κώττας:”Ξέρουμε την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά θα παλέψουμε”

Κώττας:”Ξέρουμε την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά θα παλέψουμε”

Νίκη τεράστιας σημασίας για τον Χολαργό χαρακτήρισε την νίκη της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ , ο παίκτης του Χολαργού ,Θωμάς Κώττας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα, μιλώντας για το τρίτο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν την δυναμικότητα της ΑΕΚ, αλλά θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:

Γειά σας φίλοι μου

Την περασμένη Τετάρτη πετύχαμε στην έδρα μας μια τεράστιας σημασίας νίκη για τον σύλλογο και την ιστορία του απέναντι στην ΑΕΚ στην α’ φάση των playoffs. Πραγματικά ήταν κάτι συγκλονιστικό, αφού πετύχαμε μια μεγάλη νίκη πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Είχαμε πολύ πάθος από την πρώτη φάση του αγώνα. Δεν το περιμέναμε όμως ότι θα κερδίσουμε και μάλιστα με τόσο μεγάλη διαφορά.

Οι περισσότεροι παίκτες μας από τους ξένους είχαν προγραμματίσει να φύγουν και έβγαλαν τα εισιτήρια τους, αλλά τελικά ήρθαν έτσι τα πράγματα στο ματς που πήραμε τη νίκη και πλέον άλλαξαν την ημέρα αναχώρησης τους!

Στην πρώτη παρουσία της ομάδας στην Betshop Basket League τέτοιες νίκες έχουν μεγάλη αξία και μαζί με την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που κάναμε όλη την σεζόν, αποτελούν και δικαίωση της προσπάθειας που έχουν κάνει ο κ. Δρόσος και ο κ. Καρατζάς, προκειμένου ο Χολαργός να λειτουργεί υποδειγματικά σ’ ένα πολύ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…