Κεντρική Basket League Χολαργός Κώττας:”Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι”

Κώττας:”Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι”

Ενόψει του εξ αναβολής παιχνίδιου του Χολαργού με τον Παναθηναϊκό, ο Θωμάς Κώττας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε τον σαββατιάτικο αγώνα ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του, ενώ δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να να ευχαριστηθούν το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου μπροστά στον κόσμο τους.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ ο σέντερ του Χολαργού:

Γειά σας φίλοι μου

Το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος και γι’ αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα θα τα λέμε απ’ αυτήν εδώ τη γωνιά. Αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο μας τον Παναθηναϊκό, που είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία.

Έχουμε καιρό να παίξουμε λόγω της διακοπής, αλλά όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε καλά. Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς, λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι χωρίς να έχουμε άγχος. Διότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά πάντα σε τέτοια παιχνίδια θέλεις να παίζεις όσο καλύτερα μπορείς.

Είναι ένα παιχνίδι που θα κοιτάξουμε να το χαρούμε μαζί με τον κόσμο μας. Είναι το τελευταίο ματς στην έδρα μας για την κανονική περίοδο. Μια μεγάλη χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της και σιγά-σιγά περνάνε πολλές αναμνήσεις από το μυαλό όλων μας στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…