Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κλάιμπερν: “Ο Ιτούδης δεν το ανέχεται αυτό”

Κλάιμπερν: “Ο Ιτούδης δεν το ανέχεται αυτό”

clyburn e1557846529489

Ο Γουίλ Κλάιμπερν παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague κι αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τροπαίου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στον Δημήτρη Ιτούδη

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των Ρώσων είπε αρχικά για την κατάκτηση της Euroleague: «Σημαίνει τα πάντα! Όλη η δουλειά που κάναμε όλο το χρόνο απέδωσε στο τέλος. Υπήρξαν αμφισβητίες που έλεγαν όλο το χρόνο πως είναι καλύτεροι από εμάς. Είναι υπέτοχα να ξέρω πως είμαστε στην κορυφή και βγήκαμε νικητές από όλο αυτό».

Για τον αρχηγό της ομάδας, σχολίασε: «Όλοι ξέρουν τον Κάιλ Χάινς. Είναι νικητής. Όλοι τον σέβονται. Έχει κατακτήσει 4 Euroleague. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, τους αγώνες, τα αποδυτήρια».

Για τον αντίπαλο στον τελικό, Σέιν Λάρκιν, δήλωσε: «Ξέραμε πως θα είναι… καυτός, ξέραμε πως θα έβαζε τους πόντους τους. Αυτό που θέλαμε ήταν να μην έχει καμία βοήθεια από τους άλλους. Αν μας νικούσε, θα το έκανε μόνος. Εμείς θα τον αφήναμε να σκοράρει, αλλά δεν θα αφήναμε κανέναν άλλον να πάρει τις ευκαιρίες του».

Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη, πρόσθεσε: «Δεν ανέχεται να μην δίνεις τα πάντα. Αυτό είναι το Νο1. Αν δεν παίζεις σκληρά ή αν δεν τα δίνεις όλα, σου το λέει. Επίσης, είμαι περιτριγυρισμένος από MVPs. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βελτιωθώ με τέτοιους παίκτες δίπλα μου. Η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ επίσης φρόντιζε να τα έχουμε όλα κι έτσι για το μόνο που ανησυχούσαμε, ήταν το μπάσκετ. Φυσικά, όλοι ξέρουν πως όταν φοράς την φανέλα της ΤΣΣΚΑ, έχεις προσδοκίες και πίεση, αλλά όλοι φροντίζουν να είναι όλα καλά, ώστε να έχεις τη συγκέντρωσή σου μόνο στο μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…