Κεντρική Διεθνή Κάπιτσιτς:”Αν ο Γιόκιτς δεν παίξει με την Εθνική, δεν θα τον καλούσα ξανά”

Κάπιτσιτς:”Αν ο Γιόκιτς δεν παίξει με την Εθνική, δεν θα τον καλούσα ξανά”

nikola jokic serbia

Πολύ αυστηρός με τον Νίκολα Γιόκιτς και την συμμετοχή του ή μη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της ΣερβίαςΝτράγκαν Κάπιτσιτς. Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές ήταν το γεγονός ότι ο σέντερ των Νάγκετς μετά τους ημιτελικούς της Δύσης με το Πόρτλαντ είπε ότι θα το σκεφτεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του.

Το φαινόμενο αυτό είναι αρκετά συχνό, ιδιαίτερα με τους παίκτες του ΝΒΑ, και είναι δικαιολογημένο αν σκεφτεί κανείς την καταπόνηση που έχει το σώμα τους από τους τόσο πολλούς αγώνες. Ειδικά για τον Σέρβο, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και λόγω ύψους και λόγω του ότι δεν είναι ιδιαίτερα αθλητικός.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάπιτσιτς:

«Τώρα είναι που τον χρειάζεται η Σερβία. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στην Κίνα, ακόμα και να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο. Μόνο αυτός ξέρει αν θα παίξει… Αν, πάντως, ο Γιόκιτς ή οποιοσδήποτε άλλος πει ότι δεν θέλει να παίξει με την Σερβία, είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση του με την εθνική έχει τελειώσει! Δεν θα τον καλούσα ποτέ ξανά. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, όμως μπορώ να καταλάβω ότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι θυμωμένος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…