Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κάλινιτς:”Έχουμε βάθος στο ρόστερ, αντέχουμε τους τραυματισμούς”

Κάλινιτς:”Έχουμε βάθος στο ρόστερ, αντέχουμε τους τραυματισμούς”

kalinic

Ο Νίκολα Κάλινιτς μαζί με τον Γιαν Βέσελι δίνουν αγώνα δρόμου για να εξαντλήσουν τις λίγες πιθανότητες που έχουν να είναι καλά στο φάιναλ φορ της Βιτόρια, με τον Σέρβο να μιλάει στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τραυματισμούς και φάιναλ φορ.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε στην συνέντευξη του αναφέρθηκε στους τραυματισμούς τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει βάθος στο ρόστερ, ικανό να καλύψει τις απουσίες, ενώ παράλληλα είπε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του έχει αρκετούς παίκτες από το 2017 που πήρε το τρόπαιο, κάτι που δίνει την απαιτούμενη εμπειρία για τέτοιου είδους παιχνίδια.

Για τους τραυματισμούς είπε:  «Το καλό με την ομάδα μας είναι ότι έχουμε βαθύ ρόστερ. Για παράδειγμα, ο Τάιλερ Ένις τραυματίστηκε στην αρχή της χρονιάς και συνεχίσαμε να κερδίζουμε. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες και το δείξαμε όλη τη χρονιά. Αν και ίσως δεν έχουμε τα καλύτερα ονόματα, καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι και παλέψαμε για κάθε νίκη».

Για τον ημιτελικό: «Ελπίζουμε να κάνουμε τα πράγματα δύσκολα για την Εφές, χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας από τα προηγούμενα Final Four. Έχουμε κάποια προβλήματα, δεν θα είναι όλοι έτοιμοι, όπως και εγώ».

Για το legacy της Φενέρ: «Έχουμε πολλούς παίκτες που κέρδισαν το τρόπαιο του 2017 και είμαστε ακόμα εδώ. Αυτό είναι το πλεονέκτημα. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, επειδή θα υπάρχουν τρελές στιγμές και σε αυτές είναι που χρειάζονται την εμπειρία αυτή. Για να έχουμε τον έλεγχο του ματς και να το πάρουμε στο τέλος. Κερδίσαμε μία φορά και θέλουμε να το κάνουμε πάλι. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε μία γενιά νικητών, μία ομάδα που θα θυμάσαι πάντα τα επόμενα χρόνια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…