Κεντρική Elite League Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει!

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει!

irapanhgyriko 1

Λένε πως οι μεγαλύτερες επιτυχίες έρχονται μέσα από πολύ μόχθο, πολλαπλές άκαρπες προσπάθειες, αλλά το νέκταρ της επίτευξης είναι μεγάλο…

Στο Ιβανώφειο την Τετάρτη ο Ηρακλής μπορεί να οριστικοποιήσει την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια και να χαρίσει στους φιλάθλους μια πολύ μεγάλη χαρά. Οκτώ χρόνια, κύριοι, είναι πολλά χωρίς την “κυανόλευκη” διάσταση στην Basket League. Ναι, είναι μια έδρα που δεν μπορείς να περάσεις εύκολα.

Η προσπάθεια του Δρακόπουλου τα τελευταία τρία χρόνια είναι να επαναφέρει την ομάδα στην Α1. Με τα λάθη του και τα σωστά του…Ο Μέξας φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να κλειδώσει τα αποδυτήρια και να δώσει στην ομάδα χημεία και σκοπό. Πολυτάρχου, Κακαρούδης, Σοκ, Αθανασούλας, Ρουτκάουσκας και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν πιστέψει πολύ στη φετινή ομάδα…

Μεγαλύτερο όμως κίνητρο θα είναι ο κόσμος. Λογικά την Τετάρτη δε θα πέφτει καρφίτσα στο Ιβανωφειο. Ο Ηρακλής έχει την πολυτέλεια να έχει έναν παθιασμένο κόσμο σε πολύ δύσκολους καιρούς και αξίζει τον κόπο μια παρουσία στο Ιβανώφειο. Εχουμε βρεθεί σε πολλά γήπεδα, το γεμάτο Ιβανώφειο με παλμό, συνθήματα και κόσμια συμπεριφορά είναι άλλο πράγμα. 

Οπότε, αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η μαθηματική άνοδος. Τι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι είναι άλλο θέμα, υπάρχει χρόνος και διάθεση!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…