Κεντρική Διεθνή Ικανοποιημένος με την τρίτη θέση ο Μουρς

Ικανοποιημένος με την τρίτη θέση ο Μουρς

moors e1556806193955

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την τρίτη θέση που κατέκτησε η Αντβέρπ στο BCL εξέφρασε ο Ροέλ Μουρς, δηλώνοντας περήφανος για την πορεία και προσπάθεια των παικτών του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είμαι ευτυχισμένος για αυτά τα παιδιά. Εδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε έως εδώ, αλλά μετά το 4ο ή το 5ο παιχνίδι πιστέψαμε ότι δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα και πως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο πέραν από τη συμμετοχή μας στους ομίλους.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μείναμε μαζί σε όλη τη σεζόν. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δε χάσαμε ποτέ τη χημεία μας. Ακόμα και μετά από βαριές ήττες, είχαμε το κουράγιο να μείνουμε μαζί και να ξαναγινόμαστε η ομάδα που είμαστε. Είμαι περήφανος για αυτό τα παιδιά και για τη σημερινή νίκη, που σημαίνει πολλά σε εμάς».

Ο ΤζαΣον Τέιτ από την πλευρά του, είπε:«Ο κόουτς έκανε πολύ καλή δουλειά για να μας προετοιμάσει και να διατηρήσει τη συγκέντρωσή μας μετά την προχθεσινή ήττα. Μπορούμε πλέον να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του μεταλλίου που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Εβδομάδα με εβδομάδα γινόμασταν καλύτεροι στη διάρκεια της σεζόν, και θυμάμαι ένα παιχνίδι με τη Λιετκαμπέλις που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, διότι αρχίσαμε από εκείνο το ματς να βελτιωνόμαστε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…